Suomen Urheilupyörä

Suomen Urheilupyörä


Pyöräkaupan nimi: Suomen Urheilupyörä
Osoite: Kissanmaankatu 11, 33530 Tampere
Puhelinnumero: 032550759
Sähköpostiosoite: palaute@suomenurheilupyora.fi
Kotisivut: www.suomenurheilupyora.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 5, keskiarvo: 3,80 / 5)
Ladataan...
5 arvostelua

  Jonne

  Asiakaspalvelu todella huono

  Janne

  Palvelu huonoa, piti ostaa sähköpyörä syksyllä, mutta nuori poika myymälässä ei tiennyt mitään.

  Antti Myllymäki

  Ostin ensimmäisen ja viimeisen pyörän tuolta. Eivät hoida takuuasioita. Myyjät suoraan kadulta, turha kysyä mitään, itse pitää tietää. Ei jatkoon.

  Anonyymi

  Vein fat bikeni huoltoon tuonne keskiöstä kuuluvan rahinan takia. Pyörästä ei löytynyt kuulemma mitään muuta vikaa kuin että takapakka olisi pitänyt uusia. Todennäköisesti syy rahinalle olisi juuri takapakassa. Uusi olisi maksanut jotain 300€ ja sitä olisi pitänyt odottaa muutama kuukausi. Pyörälle tehtiin kuitenkin perushuolto joka maksoi 150€. Pyörä oli edelleen samassa kunnossa eli viallinen niinkuin ennenkin. Korkeintaan oli rasvattu jotain osia mitä nyt pystyisi jokainen itsekin tekemään. Päätin varmistaa asian toisessa huollossa. Rtech Pirkkalassa pyörän huollossa vaihdettiin vaurioituneet keskiörattaat, urakuulalaakerit ja takapakan vapaaratas. Nyt on pyörä taas toimivassa kunnossa. Takapakkakin oli kuulemma täysin kunnossa. Asiantuntevaa hyvää palvelua heiltä!
  Muutama vuosi aiemmin vein toista pyörääni huoltoon urheilupyörään ja siihen vaihdettiin väärän kokoiset ketjut. Sitten sain esittää pyöräilytaitojani liikkeen rouvalle kun vaihde ei enää pysynytkään paikoillaan polkiessa ylämäkeen. Minulla oli kuulemma vääränlainen tekniikka vaihteen vaihdossa. No sittemmin parin huomauttelun ja käynnin jälkeen lopulta joku liikkeessä välillä käyvä huippuammattilainen löysi syyn väärän kokoisista ketjuista. Että sellainen paja se tämä urheilupyörä. Mielestäni täysin maineensa veroton laitos. Itse en asioi enää jatkossa!

  asiakas

  Asiakaspalvelu on suoraan sketsistä, jäätävän huonoa.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista